Harrone loken nga Drenica, kjo loke nga Dukagjini e thotë edhe më forë, ja çka thotë për politikanët dhe popullin

Një loke nga Drenica ka filluar të bëjë gjiro në rrjetet sociale, por jo vetëm kaq. Një loke tjetër por kësaj here nga Dukagjini ka bombarduar rrjetet sociale, shkruan Gazeta NewBorn.

Ajo flet për politikanët dhe popullin. Me poezinë e saj ajo po bën gjiro gjithandej.

Aq bukur e thotë atë poezi, sa që ka filluar të shpërndahet shumë në rrjetet sociale, transmeton

Leave a Comment