Hoteli më i lirë në botë, një natë kushton më pak se 1 euro

Pa marrë parasysh sa kënaqësi mund të jetë një pushim, kur shikon faturat ‘lodhesh”. Nëse dëshironi të shkoni në pushime, por jeni pak të varfër për para, dëshironi të kurseni para në udhëtim atje ose të zgjidhni një hotel të lirë.

Ju mund të shkoni për një kampe ose një hotel me dy yje, por nëse dëshironi të kurseni para, duhet të shkoni në hotelin më të lirë në botë. Hoteli mesatar tashmë kushton pak para.

Çmimet për qëndrimet e hoteleve po rriten shumë shpejt për shkak rritjes së turistëve. Kur shkoni jashtë vendit, çmimet mund të jenë më të ulëta, por edhe atje, ato janë në rritje.

Për fat të mirë gjithmonë ekziston mundësia më e lirë për të shkuar kur jeni duke kërkuar për një pushim të lirë.

Brenda Evropës, ju mund të vizitoni vende si Mali i Zi, Portugalia, Greqia, Hungaria, Bullgaria, Polonia, Shqipëria, Sllovakia, Maqedonia dhe Lituania nëse doni një pushim të lirë.

Nëse doni të shkoni pak më tej jashtë vendit në një buxhet të shtrënguar, rekomandohet Sri Lanka dhe Tajlanda.

Nëse kjo nuk është ende e lirë për ju, duhet të vizitoni Bangladeshin. Këtu mund të gjeni hotelin më të lirë në botë, transmeton rtv21.tv.

Hoteli i lirë në botë quhet Hotel Faridpur dhe ndodhet në Dhaka, kryeqytetin e Bangladeshit.

Hoteli është bërë nga pesë anije dhe ju mund ta gjeni në brigjet e Buriganga.
Nëse dëshironi të kaloni natën në hotel, ju do të paguani 34 cent për një natë.

Dëshironi një dhomë?

Leave a Comment