Ja emailat e Nazim Bllacës, dërguar serbëve. Nuk mund ta besoni se çka i shkruante

Kjo është videoja e cila tregon krejt në detaje se çka i kishte shkruar Nazim Bllaca, serbëve dhe çka kishte kërkuar nga ta, transmeton Gazeta NewBorn.
Më poshtë shikojeni videon dhe lexojeni e dëgjojeni argumentet dhe faktet që kurrë më parë si keni dëgjuar apo shikuar.
Nazim Bllaca vite me parë kishte qenë kryetemë në vend për veprimet e tij kontradiktore.

Leave a Comment