Ja momenti kur Xhavit Haliti gjuhet me eksploziv

Ky është momenti kur Xhavit Haliti, aktualisht deputet i PDK-së dhe nënkryetar i Kuvendit të Kosovës, nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, gjuhet me eksploziv në Zvicër. Ngjarja kishte ndodhur para kohës së luftës në Kosovë, shkruan Gazeta NewBorn.

Një avokat pas atenatit që iu kishte bërë Xhavit Halitit, ishte deklaruar me habi se si mund që të mos arrestohen personat të cilët kishin përgaditur sulm ndaj Haliti, derisa fytyrat e tyre ishin kapur nga kamerat e sigurisë ‘’Jam i habitur me faktin se si Policia nuk po mundet ti arrest atentatorët, fytyrat e tyre janë zënë edhe nga kamerat e sigurisë’’, kishte thënë avokati, transmeton Gazeta NewBorn.

Këto ditë në Kosovë, kanë qarkulluar artikuj nga intervista e Xhavit Halitit, ku kishte folur edhe për atentatin bërë ndaj tij si dhe duke pulbikuar kështu edhe me emra personat të cilët kishin dashur ta vrasin atë, mesin e emrave të përmendur ishte edhe Nazim Bllaca, raporton GazetaNewBorn

Leave a Comment