Jeton në gurbet, por ja me sa emocion u këndon mërgimtarëve dhe familjes

Shumë shqiptarë jetojnë dhe punojnë në vende të ndryshme të botës. Shpeshë herë për ta janë publikuar edhe këngë, shkruan Gazeta NewBorn.

Ku do që shkojnë dhe janë ata githmonë e kan në mendje atdhenë e tyre, dhe kanë shumë mall për të.

Shpesh herë edhe vetë bëjnë këngë për mërgim, transmeton Gazeta NewBorn.

Një të tillë e ka bërë edhe një mërgimtar i cili punon si fasader.

Leave a Comment