Kjo këngë sa do të iu bëjë me lotë aq edhe do të iu kënaq

Shumë shqiptarë jetojnë dhe punojnë në vende të ndryshme të botës. Shpeshë herë për ta janë publikuar edhe këngë, shkruan Gazeta NewBorn.

Ku do që shkojnë dhe janë ata githmonë e kan në mendje atdhenë e tyre, dhe kanë shumë mall për të.

Shpesh herë edhe vetë bëjnë këngë për mërgim, transmeton Gazeta NewBorn.

Një të tillë e ka bërë edhe tre persona të cilët punojnë si fasader.

Leave a Comment