Lokja nga Drenica e ‘bombardon’ prap internetin me poezi, ja çka thotë ajo tash

Një loke nga Drenica kishte ‘bombarduar’ muaj me parë me një poezi të reciatuar nga vetë ajo.

Poezia e saj ishte pëlqyer dhe shpërndar shumë nga publiku

Ajo prap ka ardhur me një poezi të ngjashme. E cila poashtu ka shpërthyer në internet.

Leave a Comment