Nuset e Haradinajve në diskotekë, secila më e bukur se tjetra

Ato shpesh janë pjesë e eventeve të ndryshme dhe bëjnë një jetë tejet moderne.

Bëhet fjalë për ‘nuset’ e familjes Haradinaj, të cilat shpesh komentohen edhe në rrjetet sociale e mediat online.

Këtë të premte duket se ato janë argëtuar tej mase në një nga klubet e Prishtinës, ku shihen mjaftë në formë dhe tejet elegante.

Ato kanë shkëlqyer të veshura më plot stil.

Leave a Comment