Pamjet e tmerrshme, punëtorët i keqtrajtojnë kafshët në këtë fermë

Këto pamje të tmerrshme tregojnë se si keqtrajtohen viçat e porsalindur në fermën Coombe në Somerset të Anglisë.

Kafshët trajtohen në mënyrë agresive nga punëtorët teksa përplasen në tokë dhe ushqehen me forcë.

Ndërsa disa lopë janë parë me këmbët e tyre të prera në mënyrë që të qëndrojnë në këmbë.

Rrjeti gjigant britanik i supermarketeve, Waitrose, ka pezulluar fermën dhe ka nisur një hetim të plotë për standardet e saj.

Leave a Comment