Serbia pretendon se ka një armë sekrete

Serbia thotë se posedonë armë sekrete që kontrollon motin, arma sekrete do të prezantohet gjatë qëndrimit të Putinit në Serbi, në muajin shtator.

Jugosllavia ishte midis vendeve të rralla ekspertet e të cilave eksperimentonin dhe u përpoqën të kontrollonin kushtet e motit. Ndërkohë, Forcat e Armatosura Serbe kanë vënë në shënjestër raketat për kontrollin e motit dhe janë zhvilluar në kuadrin e një projekti të fshehtë të filluar në kohën e JNA.

Sipas informacioneve të mediave serbe, Jugosllavia ishte midis vendeve të rralla ekspertet e të cilave eksperimentonin dhe u përpoqën të kontrollonin motin. Arma sekrete mund të kontrolloj motin duke shkakëtuar thatësira dhe përmbytje duke futur në funksionimin e përbërës të veçantë, dhe çdo gjë është bërë në kuadrin e një projekti të fshehtë të quajtur “Zoti i shiut”.

Deri më tani vetëm ShBA thuhet të ketë arritur të krijoj armën që kontrollon motin i quajtur HAaRP.

Leave a Comment