Bankomati hedh para në rrugë, qytetarët i marrin me nxitim por … (Video)

Kur një ATM (Bankomat) pati një keqfunksionim, filloi në dy sekonda të hedhë vetë paratë në rrugë. Këtë ngjarje e pa një çift kalimtarësh të cilët arritën të marrin rreth 500 dollarë amerikanë.

Pamjet e kamerave të sigurisë treguan se një tufë e kartëmonedhave papritmas binte në dyshemenë e një kabinë të ATM në Ningbo City, në Kinë.

Çifti zbuloi paratë menjëherë pas kësaj, nxituan në kabinë dhe mblodhën të gjitha paratë përpara se të bënte një ikje të shpejtë. Por sipas mediave lokale, policia arriti të gjurmonte çiftin dhe të merrte paratë.

Leave a Comment