Hidhet nga 7620 metra lartësi pa parashutë për të thyer rekord, i ndodh kjo (VIDEO)

Mirëpo, në mesin e tyre, ekzistojnë edhe veprime me të vërtetë të çmendura për të thyer këto rekorde.

Një nga ta është Luke Aikins, i cili u bë njeriu i parë në botë që u hodh nga 7620 metra lartësi pa parashutë.

Këtë ai e ka arritur duke u hedhur në një rrjetë dhe duke shpëtuar gjallë.

Me këtë veprim, ai është bërë pjesë edhe i librit të rekordeve Guinness, si hedhja e parë e kompletuar e planifikuar nga aeroplani, pa parashutë.

Leave a Comment