Këta tre djem do iu lën pa mend me zërin që kan, ja sa bukur këndojnë

Shumë janë publikuar këngë për komandatin legjendar Adem Jasharin, shkruan Gazeta NewBorn.

Kohë pas kohe janë publikuar shkrime dhe video të ndryshme për të.

Një të tillë e kanë bërë edhe tre persona tjerë.

Tre djem të rinjë, kanë kënduar një këngë për Adem Jasharin.

Leave a Comment