VIDEO E RRALLË: Momenti kur UÇK-ja kap peng ushtarët serbë, ja çka iu bën më pas atyre

UÇK-ja është ushtria e vetme mbase në botë që ka hyrë në luftë për ta çliruar vendin e vetë dhe nuk ka bërë krime ndaj popullatës serbe.

Sot kjo ushtri ndonëse përbaltete nga Serbia dhe nga armiqtë e shqiptarëvë mbetet ushtrima më e respektuar dhe simbol i gjithë shqiptarëve.

Në një video që qarkullin në youtube shihet se si UÇK-ja ka kapur disa ushtarë serbë, të cilët bënin krime në Kosovë. Këta ushtarë më vonë janë liruar.

Leave a Comment