Lëvizjet e pabesueshme të këtyre djemve kanë mahnitur të gjithë

Performanca e këtyre djemve ka mahnitur të gjithë ata që i kanë parë.
Tre djemë kanë shfaqur aftësitë e tyre me anë të një videoje, por ajo që ka rënë në sy, janë lëvizjet e pabesueshme të djalit të parë, transmeton lajmi.net.

Ai e lëviz krahun sikur të mos kishte fare eshtra brenda tij. Video e postuar në Facebook është shikuar jashtëzakonisht shumë dhe ka marr qindra komente në lidhje me levizjet e tyre. /Lajmi.net/