Garë veturash, momenti kur njëra nga to përfundon në lumë (Video)

Janë publikuar disa pamje të cilat thuhet se tregojnë një ngjarje në Rusi.
Siç bëhet e ditur, bëhet fjalë për pamje gjatë fundjavës në Rostov, ku shfaqja midis dunave dhe borës në bregun e Donit është spektakolare.

Por një makinë në garë gabon trajektoren dha përfundon direkt në lumë: shtresa e akullit që e mbulon atë në fakt prishet dhe mjeti gëlltitet nga ujërat e akullta.
Shikuesve nuk u mbetet gjë tjetër veç se të hidhen në lumë dhe shpëtojnë drejtuesin e makinës.

Një prag tragjedie, ndonëse gjithçka përfundoi mirë.
Dhe suksesi është shpërndarë në rrjetet sociale përmes videos së mëposhtme.