KUJDES/ Makina juaj mund të vidhet për 23 sekonda me këto pajisje që qarkullojnë kudo

Nëse mendoni se nese e keni mbyllur makinën dhe jeni të sigurt se makina juaj nuk vidhet dot, gaboheni.
Në fakt makina juaj e cila mbyllet pa celës, mund të zhduket për vetëm 23 sekonda.

Një taktikë e re e vjedhjes së makinave po merr përmasa gjigante dhe bëhet vetëm nëpërmjet disa pajisjeve të cilat hapin dhe ndezin makinën tuaj pa asnjë problem.
Më e keqja është se keto pajisje shiten hapur online.

Skema, e cila nuk përfshin thyerjen e dritareve, ka vjedhur shumë makina vetëm disa sekondave. /albeu.com/