Pastroni mushkëritë me ushqimet e pasura me Omega 3

Acidet yndyrore omega 3 janë shumë të rëndësishme për shëndetin e njeriut dhe preferohet konsumimi i tyre sa më shpesh. Këto lloj ushqimesh ndihmojnë në pastrimin e mushkërive dhe efikasitetin e sistemit të frymëmarrjes.
Salmoni, sardelet, farat, dhe vezët janë shumë të pasur me acide yndyrore omega-3, andaj edhe sygjerohet që të mos mungojnë në tryezën tuaj. Kur flasim për llojet e peshkut, së paku një herë në javë është mirë të hani peshk, pasiqë është i njohur edhe për ndikimin pozitiv që ka për funksionimin e zemrës.

Ndër tjerash këto ushqime kanë aftësinë të shmangin inflamacionin në organizëm dhe të përmirësojnë shëndetin mendor të njeriut.