Qe pse vonohet shqiptari në punë, thjesht do qeshni me lot me këtë video

Fadil Gashi, Burim Fazliu, Bujar Gashi janë tre aktorët e grupit të njohur kosovar “Ue Ue Show”

Këta tre njihen në gjithë Kosovën dhe jo vetëm për humorin e tyre unik, shkruan AlbanienShow

E një nga skeqet interesante të cilat i kanë publikuar në YouTube është edhe kjo me titullin “Qe pse u Vonu per Pune”

Shikojeni videon e cila është pëlqyer shumë nga shqiptarët./AlbanienShow