Limoni i ngrirë më i fuqishëm se kimioterapia

Dietologet dhe profesionistët e restoranteve konsumojnë ose përdorin të tërë limon. Në mënyrë që të përdorni të gjithë vlerat e tij, duhet të lani mirë lëkurën e limonit dhe ta vendosni në frigorifer dhe të mbështillni në film për të ruajtur aromën e saj. Kur është i ngrirë, grini limonin dhe mund ta spërkasni atë në sushi, oriz, salcë makaronash, sallatat, supera, ujë, limonada etj..

Kështu shija do jetë e mahnitshme, diçka që nuk e keni shijuar më parë. Lëkura e limonit përmban pesë deri në dhjetë vitamina më shumë se lëngu. Nëse vazhdoni ta hani limonin dhe ta spërkasim atë në ushqim, do të konsumoni ushqime më të dobishme për shëndetin.

Ka shije të këndshme dhe nuk shkakton efekte të tmerrshme të kimioterapisë.

Përveç lëkurës, ne gjithashtu mund të konsumojmë lekuren dhe lëngun ta shtojmë në ëmbëlsira, akullore etj. Një nga virtytet më interesante është efekti që ai sheron tumoret dhe cistat. Ajo është testuar kundër të gjitha llojeve të kancerit. Gjithashtu konsiderohet spektri antimikrobik kundër infeksioneve fungale dhe bakteriale, kundër krimbave dhe parazitëve të brendshëm, është një antidepresant i fuqishëm, rregullon presionin e gjakut dhe lufton nervozizmin.

Ky fryt është alkalinizues i madh që rregullon nivelet e pH të gjakut.
Ajo gjithashtu vret qelizat malinje të dymbëdhjetë llojeve të kancerit si pankreasi, kanceri i mushkërive, prostatës dhe zorrës së trashë.

Komponimet e limoneve kanë provuar të jenë dhjetë mijë herë më të mirë se adriamicina, droga e përdorur në kimi për të ulur rritjen e qelizave të kancerit.

Terapia me limon shkatërron vetëm qelizat malinje të kancerit, jo ato të shëndetshme.