Madhështore: Xhamitë e Kosovës ia kushtojnë ditën e xhumasë Ushtrisë

Në të gjitha xhamitë e Kosovës sot është ligjëruar një temë më ndryshe nga ditët e tjera.Me vendim të Bashkësisë Islame, nëpër xhami është ligjëruar ruajtjen e sigurisë dhe rëndësinë e saj fetare dhe shoqërore.Kjo për nder të votimit të Ushtrisë në Kuvendin e Kosovës.
Një imam në një hoxhë të Komunës së Skenderajt është veshur edhe me uniformë të ushtarit, transmeton Indeksonline.