Furnizon makinën elektrike me benzinë

Në videon e publikuar në Youtube shihet një vajzë bionde që përpiqet të gjejë vendit ku të furnizojë makinën e saj elektrike me benzinë në një pikë karburanti në SHBA po bën xhiron e botës.

Ndërkohë shoferë të tjerë që presin radhën pas saj filmojnë të gjithë skenën dhe ia plasin së qeshuri.

Vajza nuk e ka idenë fare që makina e saj Teslas është elektrike dhe nuk ka nevojë për furnizim me karburant si të gjithë makinat e tjera.