Babai mori vizë pune, por shikoni çfarë bëjnë fëmijët për t’ia uruar

Pasi qytetarët e Kosovës nuk kanë mundësi ende të lëvizin pa viza dhe të vizitojnë vendet që ata duan, janë të detyruar që ende të aplikojnë nëpër ambasada për një të tillë
E të lumtur që po arrijnë ta sigurojnë një vizë për të shëtitur në Europë, kosovarët po gjejnë mënyra të ndryshme për të uruar të afërmit e tyre pas marrjes së vizës.

I njëjtë është edhe rasti kur fëmijët i kanë përgatitur babait të tyre një tortë në të cilën kanë ilustruar fletën e pasaportës në të cilën i është vendosur viza.