Ermali e pyet se a shikon filma për të rritur, përgjigja e Haradinajt do ju shokojë

Ramush Haradinaj ishte i ftuar në Xing me Ermalin bashkë me gruan e tij Anitën.
Kryeministri lidhet për makinën e së vërtetës, një lojë kjo e Xing me Ermalin, dhe pytet për gjëra të ndryshme.

Mes tjerash, Ermali e pyet atë: A shihni ju Kryeministër filma për të rritur?

Po. (Publiku qesh). Për të rritur, se aty shkruan. Unë shoh aksion dhe filmat aksion janë për të rritur, nuk duhet t’i shohin fëmijët se ka skena të dhunshme.