Ndalojeni dhimbjen e dhëmbëve për 1 sekond. Vërtetë për 1 sekond

Dhimbja e dhëmbëve është shumë e tmerrshme dhe një ndër arsyet e vizitave te dentisti. Zakonisht ndodhin natën si pasojë e ndryshimeve në qarkullimin e gjakut. Por, në rastet më të mëdha klinkat dentare janë të mbyllura. Kështu, do t’ju duhet të duroni dhimbjen ose të zgjedhni një metodë shtëpiake për të lehtësuar dhimbjen.

Nuk keni pse të shqetësoheni, sepse ne do t’ju ndihmojmë me këtë problem. Kjo do t’ju shpëtojë nga dhimbja në vetëm 1 sekondë. Përbërësit janë tërësisht natyralë dhe kanë veti të mëdha kuruese. Ky ilaç funksionon shumë shpejt dhe përgatitet më lehtë nga ç’mund të mendoni.

Përbërësit:

½ lugë çaji karafil pluhur
½ lugë çaji vaj kokosi

Udhëzime:

Mjafton t’i miksoni përbërësit dhe të bëni me to një lloj paste. Aplikojeni te dhëmbi që ju dhemb dhe në mishra. Bëjeni këtë për 3 ditë, në mënyrë që të hiqni qafe edhe infeksionin, në rast se mund të jeni prekur.