Polici ia shpëtoi jetën 18 vite më parë, ja çfarë bëri ajo për të

Në vitin 1998, polici Peter Getz mbajti Josibelk Aponte në krahët e saj pas shpërthimit të zjarrit në apartamentin ku ajo jetonte.
Getz, një polic patrolues në atë kohë, ia dha ndihmën e parë vajzës 5-vjeçare në veturën e policisë dhe nxitoi për ta dërguar në spital.

18 vite më vonë, Josibelk e kërkoi shpëtimtarin e saj dhe krijoi një lidhje të mahnitshme me të.

Polici ia shpëtoi jetën kur ajo ishte e vogël, eh tani ata janë miq shumë të mirë, transmeton Gazeta Express.