Tifozët futen për të rraahur gjyqtarin, shikojeni reagimin e tij (VIDEO)

Një ndeshje në Moldavi mes Prut dhe Spicul ka pasur një fund të pazakontë. Skuadra vendase mbeti e pakënaqur me gjykimin e ndeshjes dhe për këtë gjë fajësuan arbitrin.