Fitoi 1 milion euro dhe i humbi për një ditë, arsyeja është sho’kuese

Fituesi i lotarisë “1 Milion Euro”, i ka humbur ato pasi që nuk është paraqitur në datën e tërheqjes se tyre. Afati i kërkesës të shumës së fituar ishte 180 ditë, gjatë të cilave nuk ka pasur asnjë kërkesë për marrjen e shpërblimit.

Fituesi duhet të jetë shumë më fat por mosinteresimi i tij i kushtoi me humbjen e epitetit të një prej milionerëve të rinj.

Lotaria Kombëtare, këshilltari i fituesve të lartë, Andy Carter, tha: “Për fat të keq, unë mund të konfirmoj se mbajtësi i biletave nuk ka dalë përpara afatit për të kërkuar çmimin e tyre dhe tani fatkeqësisht ka humbur këtë shumë të konsiderueshme parash.”