Disa mënyra të reja se si mund të përdorni pastën e dhëmbëve

Ndoshta gjithmonë keni menduar se pasta e dhëmbëve mund të përdoret vetëm për pastrimin e dhëmbëve dhe për një higjenë të mirë të gojës, por ka edhe disa mënyra të tjera se si mund ta përdorni, për ta bërë jetën tuaj më të thjeshtë.

Pasta e dhëmbëve mund të aplikohet në lëkurën tuaj, pikërisht në zonën ku keni akne.

Fëmijët shpesherë vizatojnë në mure me gjithçka që munden. Për të pastruar rrëmujën e krijuar, ju mund të përdorni pastë dhëmbësh në vizatimet dhe kjo do t’iu ndihmojë për t’i fshirë lehtësisht ato nga muri.

Pasta e dhëmbëve mund të përdoret për të hequr edhe bojën e ngjyrave nga duart tuaja. Ajo çfarë duhet të bëni është të përzieni pastën e dhëmbëve me pak ujë dhe lëng limoni dhe më pas të lani duart me të.

Pastën e dhëmbëve mund ta përdorni për të hequr edhe njollat në tapetin tuaj.

Në vend që të kërkoni mënyra të ndryshme për të pastruar banjën tuaj, përdorni pak pastë dhëmbësh gjatë pastrimit dhe do shihni menjëherë ndryshimin.

Konsiderohet mjaft e dobishme edhe për heqjen e njollave nga rrobat.