“MBANl mend keto data”, anaIisti nga studio: Ja ç’do ndodhë pas 9 muajsh në VENDlN tonë

Ne studio te Arjan Cani eshte diskutuar nje teme mjafte ndryshe aty u diskutua nje temë mjaft interesante kur pyeti se çfarë duhet të bëjmë gjatë këtyre ditëve qe jemi ne ka;rantine

Ata thane se kjo eshte nje kohe pjeIIorie te gjitha ciftet kane kete opsion per te shtuar popullsine.

Ndersa analisti Curri u shpreh keshtu:

“Mbani mend këto data sepse mbas 9 mujsh do jenë plot maternitetet ndaj maternitete duhet te pergatiten per kete”

“Vërtetë mendon kështu”, e pyeti Çani?

“Po patjetër, pse ç’a kujton ti se do bëjnë njerëzit”, u përgjigj Curri duke shkaktuar të qeshura në studio.

Kjo periudhe ne shtepi do te shtoje d ivorcet dhe sht atzenite keshtu ka ndodhur dhe ne Kine qe te dyja keto fenomene do te shtohen ndaj me kujdes.