Testoni aftësitë tuaja vëzhguese! Çfarë nuk shkon tek kjo foto?

Të jesh vëzhgues do të thotë të shikosh gjithçka rreth teje (njerëzit, situatar, ngjarjet, etj.) e më pas të mendosh në mënyrë kritike për ato që sapo ke parë. Shkathtësia për vëzhgimin e gjërave është shumë e rëndësishme në jetën tonë të përditshme pasi forcon aftësinë për të bashkëvepruar me të tjerët dhe për t’iu përgjigjur botës në një mënyrë të përshtatshme.

Ne kemi përgatitur një enigmë e cila do testojë aftësitë tuaja vëzhguese. Çfarë nuk shkon tek kjo foto?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë: