Spanjë, emigrantë të fshehur në dyshekë për të kaluar kufirin

Të fshehur në dyshekë, të shtrirë dhe me krahë të tyre të kaluara në gjoks, në pozicionin e m umies: kështu u përpoqën të udhëtonin dy e migr antë të kapur nga p olicia kufitare spanjolle.

Të dy, të cilët thanë se kishin paguar 4.500 euro secili në një tr a f i kant për t’i sjellë ata në Evropë, ata udhëtuan në çatinë e një makine.

Të dy djemtë janë të mirë dhe nuk kanë nevojë për kujdes mjekësor.

Ngarkesa e pazakontë ka bërë agj entë të dy shimtë në kufirin e Melillas, një qytet autonom në Spanjë që ndodhet në bregun lindor të Marokut, i cili ndaloi makinën dhe ndërpreu rreshtimin e dyshekut dhe i hapi me kujdes në brëndësi.

Shoferi më vonë u kap dhe u a r r estua.