Ishte vetëm kockë e lëkurë/ kështu duket sot vog.ëlushi që dikur ishte duke dhë.në shpirt nga uria (foto)

Disa kohë më parë pamjet e një fë.mije nga Afrika, i cili ishte kockë e lëkurë prej urisë bënë xhiron e botës. Djali me emrin Hope ishte gati duke vd.ekur, por pas një trajtimi ai e mori veten dhe sot gëzon shëndet të plotë.

Vogëlushi u ndihmua nga humanistja daneze, Anja. Hope ka ndryshuar rrënjësisht sot dhe ka filluar të shkojë edhe në shkollë. Humanistja daneze thotë se ajo tashmë e shikon atë si djalin e saj dhe se fëmijë që mund të kenë qenë si Hope dikur duhen ndihmuar.

Në rrjetet sociale ka një kureshtje të madhe për të parë se si duket Hope sot.
Ai është shëndoshur dhe ka një buzëqeshje engjëllore në fytyrë.