“Kjo pije më hoqi mua dhjamin nga barku!” Pijeni që sot, pregatitet shumë kollaj

Mënyra e të ushqyerit është e ndryshme për të gjithë dhe kjo váret me mënyrën e jetesës që bëjmë dhe me fizikun tonë.

Meshkujt kanë një jetë aktive më të madhe, ndërsa për femrat nuk mund të thuhet e njëjta gjë dhe këtë e vërtetojnë edhe studimet e kryera së fundmi.

Si rezultat i disa studimeve është nxjerrë si konkluzion se trupi i femrave pëson më shumë ndryshime në krahasim me atë të meshkujve.

Po në lidhje me shtimin në peshë dhe akumulimin e yndryrnave si ndryshon?

Rezultatet e fundit të shumë studimeve tregojnë se femrat janë më të prira të fitojnë në peshë dhe kilet shtesë fillojnë të shfaqen shumë shpejt në trupin e një femre.

Ndaj dhe “mákthi” më i madh i tyre është të mos bëhen si ‘tullumbace’, por të ruajnë gjithnjë linjat origjinale të trupit të tyre.

Yndryra e tepërt dhe e ke.qe mund të nisë të shfaqet rreth zonës së belit, në krahë dhe më së shumti në kofshë, ku jep edhe shenjat e celulitit dhe kjo është mjaft shqe.tësuese për femrat, jo vetëm për pamjen e jashtme, por edhe për shëndetin e tyre.

85% e grave të intervistuara tregojnë se gjatë kohës që ato kishin fituar kile shtesë, ato kishin pasur më shumë pro.bleme shëndetësore që lidheshin me lod.hjen e tepërt si edhe pro.bleme të ndryshme në lidhje me ze.mrën.

Për të lehtësuar sa më shumë jetën e një femre, në këtë artikull do t’ju tregojmë një recetë që duhet ta mbani shënim sa më parë.

Kjo është një pije, e cila është provuar shkencërisht të ketë një efekt përmirësues në metabolizmin e trupit të femrave, si edhe jep efekte të shpejta në uljen e peshës së tepërt si edhe ndihmon në shkr.irjen e yndrynave të këq.ija në çdo pjesë të trupit ku ato janë shfaqur.

Me anë të këtij lëngu, ju jo vetëm që do të riktheheni në peshën tuaj ideale, por edhe do ta pasuroni trupin tuaj me vitamina dhe suplemente të rëndësishme, si edhe do t’i jepni trupit tuaj më shumë lëndë ushqyese.

Receta për rikthimin e linjave “të vjetra”.
Ja çfarë ju nevojitet për përgatitjen:

një lugë gjelle fara liri
dy lugë gjelle tërshërë
në lugë çaji kakao
shtatë kumbulla të th.ara
300 ml kos i freskët
100 ml ujë i pijshëm natyral

Përgatitja e recetës, ndiqni hapat e mëposhtëm:

Vl.ojeni fillimisht ujin dhe hidheni në një enë. Hidhini kumbullat e th.ara në të dhe mbulojini me një kapak.
Masën, lërini për 15 minuta.

Ndërkohë në një tas tjetër përziejini kakon, farat e lirit dhe tërshërën.
Më pas hidhni kosin dhe kumbullat e pr.era në copa të vogla. Përz.iejini mirë dhe ruajeni përz.ierjen në frigorifer

Piheni në mëngjes me stomak bosh. Nëse e përdorni rregullisht humbisni 1-2 kilogramë në muaj.