Mbështillni këmbën me lakër për një orë dhe shihni se çfarë do të ndodh me muskujt tuaj

Lakra është një perime me kalori të ulëta dhe vlera të mëdha ushqyese. Ajo është një burim i pasur i vitaminës C, kaliumit dhe vitaminës K.

Ajo është përdorur tradicionalisht për të trajtuar lëkurën e fryrë për shekuj me radhë. Është e pasur me vitamina dhe elemente të tjerë të përbashkët që parandalojë dhimbjet e kancerit. Shtimi i lakrës në trajtimin e pacientëve me artrit ofron një lehtësim të madh, pasi ato e përdorin atë në formën e një komprese. Dhe ne do t’ju tregojmë sesi ta përgatisni.

Çfarë ju duhet:Lakër e kuqe e freskët;Letër alumini;Kapëse për fasho;
Fasho;Udhëzime: – Hiqni një gjethe të jashtme të lakrës dhe lajeni mirë. Thajeni mirë dhe më pas shtypeni, me qëllim që të merrni lëngun e saj.– Vendoseni lakrën në letrën e aluminit dhe më lëreni në furrë për disa minuta që të ngrohet. Më pas, vendoseni lakrën në zonën me dhimbje dhe mbulojeni me fashë.– Lëreni lakrën të veprojë për një orë dhe përsëriteni procedurën tri herë në ditë me një gjethe të re. Përmirësimet ndihen që të nësermen.