E ndalë veturën të ndihmojë të moshuarën, por dështon keq!

Ky njëri përpiqet të ndihmojë një zonjë të moshuar e cila po ectë në një vendkalim për këmbësor.
Mirëpo, ndihma e tij nuk u planifikua mirë.

Kjo pasi, personi në fjalë kishte ndaluar veturën dhe kishte dalë për të ndihmuar të moshuarën për të kaluar rrugën, mirëpo nuk kishte frenuar mirë me ç’rast vetura nis të lëvizë vet.

Kështu, derisa ai ndalon veturën e tij duke e mbajtur me këmbë, e moshuara rrë zohet prapa.
Shikoni më poshtë pamjet.