Leku letër pse këta dy pjepra shiten në ankand për 25,000 dollarë

Dy pjepra të llojit “Yubari” kanë arritur 2.7 milion yen (gati 25,000 dollarë) në një ankand tradicional që shënon fillimin e sezonit në Ishullin Hokkaido të Japonisë.

Në madhësi të ngjashme me një pjepër normal, pjeprat Yabari janë të njohur për cilësinë e tyre të lartë dhe shijen e ëmbël.

Një vit më parë 2 pjepra u shitën në ankand për çmimin rekord prej 5 milion yen (37368 euro) në një treg me shumicë.