Ky është Çifti i cili tash e 60 vjet i qëndroi pranë njeri-tjetrit (Video)

Jetojnë të vetëm në shtëpi. Por, për Arif dhe Tahire Zeqirin ky fakt nuk paraqet problem të madh.

Kjo pasi, ata janë mësuar që tash e 60 vjet të qëndrojnë pranë njëri-tjetrit.

Duke u kthyer pas në kohë, 82-vjeçi rrëfen se si ka qenë jeta dikur dhe sfidat me të cilat është përballur /Pamje mePosht

Marrë parasysh edhe mentalitetin patriarkal të asaj kohe, babai i tij vendosi që përgjegjësinë dhe kujdesin për familje ta kishte vetëm ai.