“Gazetare e bukur, boll mirë, pushteti ta bën edhe atë punë!” (Video)

“A keni thënë po duam demokraci, keni thënë se e kemi për qejfi shprehjen e lirë, e kemi për qejfi edhe butësinë e lirë, ngrohtësinë e lirë; po, po de a nuk kemi thënë se me pushtetin nuk ka shaka, meqë është pushtet dhe pastaj pushteti të miklon, pushteti të lëmon, pushteti ta lëmon dhe pastaj pushteti e ka atë të drejtë me ta bë edhe atë punë!

Por, por në momente të caktuara kur kërkon që pushteti të vetpërmbahet, atë nuk mund me e bë, nuk mundet sepse nuk është në natyrë të pushtetit vetëpërmbajtja!

Në fillim ia nis kështu, nga pa e nga dalë ia dalim dhe arrimë në qëllim të caktuar, ta bën edhe atë punë dhe nuk bëhet nami, s’bëhet sepse është natyra e demokracisë shqiptare në kështu parametra!

Pasi ta bën atë punë, atëherë të shpërblen, ta jep çmimin meritor, sepse e meriton ke bërë një punë”.