Speci djeges, perfekt per kurimin e ketyre semundjeve, vetem se duhet ta perdorni ne kete menyre

Ha spec djegës dhe do të jetosh më gjatë. Një studim afatgjatë ka treguar se njerëzit që konsumojnë të paktën 1 spec të kuq djegës, të freskët apo të thatë, në muaj për 20 vite kanë nje jete me te shendetshme. Specat djegës janë të pasur me një sërë lëndësh ushqyese të rëndësishme për trupin e njeriut. Ato janë të pasura në vitaminë C, A, B dhe E.

Eat chili peppers and you will live longer. A long-term study has shown that people who consume at least 1 hot red pepper, fresh or dried, per month for 20 years have a healthier life. Chili peppers are rich in a variety of nutrients important to the human body. They are rich in vitamins C, A, B and E.