Nese floket tuaj nuk po rriten, ja gabimet qe beni me to qe asnjehere nuk i keni vene re

Ne i kushtojmë shumë vëmendje shëndetit të flokëve tona dhe shpenzojmë shumë para duke i bërë flokët të duken të trasha, me volum dhe të shkëlqyera. Megjithatë, nganjëherë mund të jetë e vështirë të kuptojmë se cilat produkte të kujdesit të flokëve duhen blerë dhe cilat pjesë të këshillave ia vlen të ndjekim.

We pay a lot of attention to the health of our hair and spend a lot of money making the hair look thick, voluminous and shiny. However, sometimes it can be difficult to figure out which hair care products should be purchased and which parts of the tips are worth following.