Nga patatet ne corape tek metoda me uthull, ja receta e gjyshes per te ulur temperaturen ne moment

Lani një patate, qërojeni në feta dhe futeni brenda në çorapet tuaj dhe më pas e vishni ne menyre qe te ulni ate. Vendosni këmbët në ujë me uthull dhe mbajini për rreth 10 minuta. Çaji i përgatitur nga bima e sherbelës shërben jo vetëm për qetësim apo për kurimin . Shumë lehtë ajo mund të ulë edhe temperaturën.Çdo 30 minuta i personi duhet të pijë çaj për ta ulur ate.

Wash a potato, peel it into slices and put it inside your socks and then put it on in order to lower it. Put your feet in vinegar water and hold for about 10 minutes. Tea prepared from the sage plant serves not only for soothing or healing. It can easily lower the temperature. Every 30 minutes the person should drink tea to lower it.