Jeta e re si besimtare, a është martuar Shkëndije Mujaj?

Kohë e gjatë pa Shkëndije Mujën në ekran.
Ajo u rikthye në Prive për gjithçka mbi jetën e saj të re dhe jo vetëm.

A është martuar ajo? Çka bën në Zvicër? Çka mendon për veten dikur?
Detajet i keni në materialin në vijim:

Leave a Comment