Gënjeshtra e madhe SERBE me një histori SHQIPTARE…??? Zbulim i frikshëm për sërbet nga Marin Mema

Pas këtij muri të lartë rrethues ngrihet një vend i shenjtë…

Ai ruhet nga forca të policisë dhe KFOR. Cila është arsyeja ? Çfarë fsheh vërtetë Patriarkana e Pejës ?
A ka diçka tē veçantë nē afresket e saj ? Përse janë kërkuar të mbulohen ? Edhe pse filmimet nuk lejohen, ne kemi mundur të dokumentojmë gjithçka…. A paraqesin afresket arbërorë me plisa ? Kur i ka fillesat ky vend ?

Leave a Comment