Historia e veçantë e vajzes pa duar, shikoni cfare ben ajo per tu ushqyer

Gjithkush ka lindur ‘i veçantë’. Ju mund të përdorni këtë term ne cilendo mënyrë që dëshironi. Për disa ‘i veçantë’ do të thotë i shkëlqyeshëm, për disa kjo do të thotë i jashtëzakonshem. Kjo vajzë e vogël i jep një kuptim tjetër asaj që është e veçantë. Lindur pa duar, lexoni se si ajo e kapërcen problemin e saj të veçantë.

Vasilina Knutzen, lindi pa duar. Për Vasilinë është thjesht një gjë normale pasi është shumë e vogel për të njohur dhe kuptuar se çfarë është normale. Ajo tashmë ka mësuar se si të ushqehet duke përdorur këmbët e saj.

Shumica e prindërve nuk i besojnë të vegjëlve të tyre për t’u ushqyer. Ata janë të shqetësuar në lidhje me sasinë e ushqimit që do të hane ose rrëmuja qe ata krijojne do të duhet të pastrohet më vonë. Por kjo vajzë e bukur ishte me fat që të kishte një nënë me besim dhe kurajo.

Elmira Knutzen, nëna krenare dhe e lumtur e ka kapur me sukses arritjen e vajzës së saj të vogël, ndoshta si një motivim për nënat e tjera që të jenë inkurajuese dhe besimtare ndaj aftësive të fëmijëve të tyre.
/©gatuajshendetshem.com
përktheu j.memeli/

Leave a Comment