“Vuloset” prishja e miqësisë mes Don Xhonit dhe Butrint Imerit

Tre ditë më parë, Butrint Imeri ka festuar ditëlindjen e tij të 27-të. Ai organizoi një festë në jug të Shqipërisë, shkruan lajmi.
Në festë ishin shumë të ftuar e madje edhe shumë personazhe të njohura.

Një nga “vëllezërit” e tij që mungoi në festë ishte Don Xhoni.
Dyshja kishin raporte tejet të ngushta me njëri-tjetri, teksa quheshin edhe “vëlla”.

Pas mungesës së tij, në media u raportua se dyshja kanë prishur raportet.
Por, kjo nuk ishte e tëra, dyshja kanë hequr njëri-tjetrin edhe nga ‘Instagrami’.

Leave a Comment