A e dini sa fiton një DJ në botë?

DJ shpesh mendohet të jetë një zgjedhje shumë e lezetshme e karrierës.

Jo vetëm që mund të luani para turmave ekstatike që praktikisht do t’ju adhurojnë, por gjithashtu mund të takoni shumë personazhe magjepsës dhe njerëz të lezetshëm që do t’ju sigurojnë të kaloni një kohë të mirë.

Megjithatë, si thua për paratë që bëjnë DJ-të? A keni menduar ndonjëherë se sa fiton një DJ mesatar një natë?

Sa para bëjnë DJ-të

Përgjigja e shkurtër është se një DJ mesatar do të fitojë mesatarisht 50 deri në 100 dollarë në orë në një klub tipik në Los Angeles, Miami ose NYC.

Nëse DJ luan për 4 orë, atëherë ai ose ajo mund të fitojë lehtësisht 200 deri në 400 dollarë atë natë.

DJ-të që luajnë në qytete më të vogla padyshim do të fitojnë më pak para (rreth 30 deri në 60 dollarë dollarë në orë).

Gjithashtu, DJ-të që luajnë në dasma, festa në shtëpi dhe ngjarje të tjera do të fitojnë shuma të ndryshme parash.

Shumat që ata do të ngarkojnë do të varen nga disa faktorë, por për t’ju dhënë një numër konkret, prisni që DJ-të që luajnë në një dasmë të fitojnë midis $600 dhe $900 dollarë, që është një normë e konsiderueshme.

(Visited 27 times, 1 visits today)