“Arnavut mu…” Erdogan takon vajzën ѕhqiрtare në New York, direk i shkon mendja tek Edi Rama

Një shëtitje e presidentit turk Recep Tayyip Erdogan në Central Park të New York-ut u kthye në disa takime me qytetarë që donin një foto kujtim prej tij. Teksa ishte ulur në një biznes brenda parkut, Erdoganit iu afrua dhe një shqiptare. Kjo e fundit i kujtoi menjëherë mikun e tij, kryeministrin Edi Rama. Madje dhe ia përmendi të resë që e takoi.

PJESË NGA BISEDA:

Vajza: Im albanian (Jam shqiptare)
Erdogan: Arnavut mu? (Shqiptare?) Aaaa. Edi, Edi, Edi
Vajza: Po, Edi. Faleminderit shumë zoti president.Takimi u shkurtër u përmbyll me një buzëqeshje dhe me një fotografi, ndërsa më pas vazhdoi edhe duke shkrepur fotot e tjera. Por vizita e tij në SHBA nuk është pa qëllim, pasi presidenti turk do të marrë pjesë në margjinat e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së.

(Visited 136 times, 1 visits today)