Bekë Berisha fjalë të rënda për Kurtin-“Albin Kurti e ‘urren’ UÇK-në dhe punon kundër Kosoves” !!!

Kandidati për kryetar të Istogut nga AAK, Bekë Berisha, në emisionin DPT te Fidani në T7, ka thënë për kryeministrin Albin Kurit, se ky i fundit është i re kru tuar nga Serbia dhe punon kundër interesit të Kosovës.“S’kam dilema që Albin Kurti është i rek rut uar nga Serbia dhe që punon kundër interesit të Kosovës”, është shprehur Berisha.Tutje, Berisha tha se Kurti e ur ren UÇK’në dhe këtë është duke e dëshmuar çdo ditë.

“Albin Kurit e urr en UÇK’në dhe për këtë jam i bindur. Këtë është duke e dëshmuar për çdo ditë. Është duke e dëshmuar edhe zonja Schëarc”, ka thënë Berisha.Tutje, ai tregoi arsyet pse ka vendosur të kandidojë për kryetar të Istogut. Berisha tha se tashmë është i përmbushur politikisht pasi është zgjedhur tri herë deputet, andaj potencialin e tij politik, tha se dëshiron ta japë në vendlindje.

“Istogu për mua është i rëndësishëm, është vendlindja ime. Unë jam përmbushur politikisht, jam zgjedhur tri herë deputet”, është shprehur Berisha.Tutje, Berisha tha se një ndër arsyet pse ka vendosur të kandidojë për kryetar të Istogut është rinia e vendlindjes së tij, ku sipas Berishës, deri tash 13 mijë të rinj kanë dep on uar doku mente që të ikin nga Kosova.

(Visited 53 times, 1 visits today)