Çfarë mban Mbretëresha Elizabeth II në çantën e saj?

Janë disa elementë kryesore që ndikojnë në krijimin e imazhit të njohur menjëherë të Mbretëreshës Elizabeth II. Së pari, është modeli i flokëve, i cili është ndryshuar vetëm në mënyrë delikate gjatë gjithë rrjedhës së mbretërimit të saj. Së dyti, dorezat, të cilat mbahen për fejesat publike gjatë ditës, dhe së treti koleksioni i saj ikonë i çantave, përmbajtja e të cilave është një sekret i ruajtur nga afër.

Në vitin e saj të jubileut Platinum, duke shënuar 70 vjet në fron, Mbretëresha Elizabeth II po vazhdon të bëjë paraqitje publike pavarësisht se ka përjetuar atë që Pallati Buckingham e ka quajtur “probleme episodike të lëvizshmërisë”. Pavarësisht kësaj dhe që një dorë është e monopolizuar nga një shkop i sapo përdorur, çantat e mbretëreshës janë ende një pjesë integrale e gardërobës së saj.

Një segment që fokusohej në veshjet e mbretëreshës përfshinte një diskutim për çantat shumë të pëlqyera dhe më e rëndësishmja, çfarë mbahej brenda.

Ka kohë që thashethemet pretendojnë diçka nga një shami deri te një buton dhe një vezë të zier. Spekulimet thonë se brenda çantave ka edhe një fjalëkryq.

Buzëkuqi është një tipar i njohur brenda çantave të mbretëreshës me një pasqyrë të vogël dore të cilën ajo është parë ta nxjerrë për aplikime grimi në fejesa të gjata. Së fundmi, mbretëresha ri-aplikoi buzëkuqin e saj gjatë spektakolares së kalërimit të Jubileut Platinum në Kështjellën Windsor në fillim të këtij muaji.

(Visited 42 times, 1 visits today)